Dataintrång på Sjömanspensionskassans O365

​​​Sjömanspensionskassans VD Kari Välimäkis O365-e-postkontot har råkat ut för dataintrång och från hans e-post har skickats meddelanden utan hans kännedom till ett stort antal mottagare. 

Meddelanden skall inte öppnas utan de bör avlägsnas omedelbart. Ta kontakt med din egen organisations datasäkerhetsansvarig ifall meddelanden har öppnats i misstag.

Vi beklagar situationen.

​​

Pensionsrådgivning och -utbetalning sommaren 2018

Pensionsrådgivningen och -utbetalningen är på semester 16.-27.7.2018. Semestertiden påverkar inte utbetalningen av pensioner eller handläggningstiderna för pensionsansökningar.

 

Vi önskar er en skön sommar!

Harpunkvarterets vapenspel

 

Varje hus i Harpunkvarteret får sitt eget vapen. De kommer att pryda husen som byggs och vägleda kvarterets invånare och besökare.

Du kan bekanta dig med den fantastiska vapenvärlden via vårt spel som avslöjar tre vapen. ​Man löser tre vapen-problem i spelet.

Vi har utfört lotteriet och postar priserna till vinnarna. Du kan fortfarande spela vapen-spelet även om tiden för lotteriet gått ut.

Trevliga spelstunder!

​​Kundbetjäning även våren 2018

Sjömanspensionskassans kontor är tillfälligt stängt pga en  brandolycka i byggnaden på Nylandsgatan 16. Vi kan inte ta emot kundbesök. Vänligen kontakta oss per telefon.

Vi beklagar situationen.

Kontaktuppgifter

Meddelanden

ELEKTRONISKA TJÄNSTER

Extranet >

Sjöfarare

Logg-tjänsten >

Rederier

Ankaret-tjänsten >

Twitter

​Harpunkvarteret

byggs invid Åbo slott.

 

​VI BETJÄNAR

​Kontoret är oppet

vardagar 9.00 - 15.00

Nylandsgatan 16 A, 2. vån.

00120 Helsingfors

Pensionsrådgivning vardagar

9.00 - 11.00 och 13.00 - 14.00

info@sjomanspensionskassan.fi

Kontaktuppgifter>

Nyheter (RSS)