Framsida > Om Sjömanspensionskassan > Om oss > Ylläs-stugor

Semesterstugor i Ylläs uthyres

Sjömanspensionskassan erbjuder för sjöfarare två splitternya och trivsamma semesterstugor bredvid varandra vid Ylläsjärvi i Fjälllandet för uthyrning. Stugornas läge är idealistisk; till Ylläs-centralet är det ca 1,5 kilometer. På tvåhundra meters avstånd löper ett skidspår. 

På Ylläs kan man sommartid och under förhösten fiska, plocka bär, vandra och röra sig i naturen. Den frodiga naturen och rena luften frestar med utflykter och vandringar i Pallas-Yllästunturi nationalpark. Området domineras av fjäll som omges av myrar och skog i naturtillstånd. Terrängen varierar men de utmärkta friluftslederna i och kartorna över området vägleder vandraren till de vackraste utsiktsplatserna utan risk för att gå vilse.

Semesterstugorna på 85 m2 har bäddplatser för 8 personer (6+2). Utöver två separata sovrum finns det utrymme för övernattning på loftet, vars soffa kan öppnas till en parsäng. 

Bottenritningar:

Stugorna har en bra utrustning (bastu, separat WC, tvättmaskin, torkskåp, diskmaskin, mikrougn, spis, tv, radio). I hyran ingår alla sängkläder och allt linne samt slutstädning.

Hyrestiden löper från söndag (kl. 18) till följande söndag (kl. 12).

Stugorna uthyres främst till SjPL-sjöfarare och SjPL-pensionstagare.

Reserveringar av stugan främst via  Logg-tjänstn elektroniskt eller per e-post (yllas(at)sjomanspensionkassan.fi).

ELEKTRONISKA TJÄNSTER

Extranet >

Sjöfarare

Logg-tjänsten >

Rederier

Ankaret-tjänsten >