Framsida > Om Sjömanspensionskassan > Meddelanden > Maresan ledande företagshälsovårdare utnämnd

Maresan ledande företagshälsovårdare utnämnd

Publiceringens startdatum: 2017-10-27 11:00

Maresan Ab utnämningsnyhet:
Ella Komulainen utnämnd till ledande företagshälsovårdare

 

Ella Komulainen tillträder 1.11.2017 tjänsten som ledande företagshälsovårdare för företagshälsovårdsbolaget Maresan Ab. Hennes övergång till Maresan stärker personalen vid företagshälsovården.


Ella övergår till Maresan från ABB Oy, där integrerad företagshälsovård har långa anor. ”Arbetet utförs kundorienterat, och vårt gemensamma mål är att förbättra arbetstagarnas hälsa och välbefinnande.” Ella berättar om sina uppgifter på ABB. ”Eftersom företagshälsovården verkar nära kunden känner vi bra till arbetsförhållandena, och samarbetet med kunden fungerar utmärkt.”


”Då jag blev erbjuden jobb vid Maresan var min första tanke att avböja. Mitt nuvarande jobb på ABB är intressant och utmanande. Då förhandlingarna framskred vaknade mitt intresse för tjänsten; möjligheten att utveckla ett nytt sätt att utföra målinriktad och meningsfull företagshälsovård med digitala hjälpmedel var ett unikt tillfälle.”


Ella har en lång och omfattande erfarenhet inom hälsovårdsbranschen. Hon har avlagt specialiserade social- och hälsovårdsstudier i rehabilitering samt gjort en lång karriär inom klinisk sjukvård före sin specialisering i företagshälsovård. Ellas mångsidiga bakgrund ger henne goda förutsättningar för tjänsten som ledande företagshälsovårdare.


Rekryteringen av personal vid Maresan fortsätter intensivt. I och med Ella Komulainen kan man vid bolaget köra igång företagshälsovårdens praktiska förberedelser samt kundkontakt i samarbete med överläkaren och ledningen. Målet är att starta verksamheten i början av 2018.


”Vi är glada över att ha Ella i vårt team. Hon har ett starkt yrkeskunnande inom integrerad företagshälsovård, även för sjöfarare. Därutöver har hon erfarenhet inom digital företagshälsovård”, säger verkställande direktör Jarmo Iisakka.


Tilläggsinformation av verkställande direktör Jarmo Iisakka, tfn. 040 706 7908.

ELEKTRONISKA TJÄNSTER

Extranet >

Sjöfarare

Logg-tjänsten >

Rederier

Ankaret-tjänsten >